2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Radar

Radar - Szabadon kószáló gyilkos

Az Egyesült Államokban egy gépkarabéllyal a kezében indult el szerda este egy férfi az utcákon, és akit meglátott, arra válogatás nélkül tüzet nyitott. Délutánig még nem került elő a fegyveres, aki után hajtóvadászatot indítottak a hatóságok.

  • Radar - Szabadon kószáló gyilkos

A rendőrség Robert Cardot nevezte meg annak az ámokfutásnak az elkövetőjeként, aki legalább 22 emberrel végzett, legkevesebb 50-et pedig megsebesített a Main állambeli Lewistonban. A 40 éves férfi okleveles lőfegyveroktató, valamint az amerikai hadsereg tartalékos tagja. Kitanics Márk kriminálpszichológus szerint egy labilis emberről van szó.

Több száz rendfenntartó személy kereste Cardot, aki két helyszínen, egy bárban és egy tekepályán mészárolta le az embereket. A hatóság arra utasította a helyi lakosságot, hogy ne hagyják el otthonaikat.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért nem tudták megállítani időben a férfit és hogy-hogy nem sikerült likvidálni, mielőtt elbújt.

Az Egyesült Államokban újfent egyre szaporodnak a tömeggyilkosságok, az emberek pedig jogosan félnek, hiszen lassan nem lehet tudni, hol van biztonságban az ember, és hogyan védheti meg az életét.

Teljes riport: 

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

További epizódok

Radar - A mélyből a magasba + videó

Radar - A mélyből a magasba + videó

Kiváló tanulmányi átlagot elérő, de hátrányos körülmények között élő gyerekek vehették át ösztöndíjukat az Országgyűlés elnökétől. 2023. november 27.
Radar - Beteg gyermekeknek szereztek különleges élményt + videó

Radar - Beteg gyermekeknek szereztek különleges élményt + videó

Off-road autózás és Honeybest koncert is várta a daganatos betegségből gyógyuló gyerekeket és szüleiket a Hungaroringen. 2023. november 27.
Radar - 70 éves lesz a legendás 6:3

Radar - 70 éves lesz a legendás 6:3

1953 november 25-én Angliában fölényes győzelmet aratva írta be magát az Aranycsapat örökre a labdarúgás történetébe. 2023. november 24.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!