2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Radar

Radar - Stábunk forgatása közben találtak drogot a pénzügyőrök

A Radar kamerája előtt találtak kokaint egy levélküldeményben a pénzügyőrök a reptéren. Stábunk a Nemzeti Adó - és Vámhivatal munkájáról forgatott, amikor egy rutinellenőrzés során előkerült a gyanús por. A NAV a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren ellenőrzi a vámköteles árukat, kiszűri az illegális szereket, mint például a teljesítmény vagy potencianövelők és a hamis márkajelzéssel ellátott tárgyakat is.

  • Radar - Stábunk forgatása közben találtak drogot a pénzügyőrök

A Radar stábja lehetőséget kapott arra, hogy forgasson a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Nemzeti Adó - és Vámhivatal munkatársaival.

A reptér jelentősége felértékelődött a covid időszaktól kezdve. Az áruforgalom megsokszorozódott.

Sok közvetlen repülőjárat érkezik keletről, egészen pontosan Kínából. Kivétel nélkül ide kerülnek vámkezelésre az E kereskedelmi raktárba.

A NAV-osok a reptéren ellenőrzéseket is végeznek, ha olyan dolgot akar valaki behozni Magyarország területére, ami korlátozás vagy tilalom alá esik, akkor intézkednek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar  – Gyere be a műtőbe! + videó

Radar – Gyere be a műtőbe! + videó

A fenti című programmal szeretnék országszerte felhívni a figyelmet az egészségügyi szakmák fontosságára, különösen a műtős élet különlegességére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!