2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Radar

Radar - Sportos honvédek

Egy éve nyílt meg Balassagyarmaton a Honvédelmi Sportközpont, ahol sportlövészetben és küzdősportokban próbálhatják ki magukat a fiatalok. Az évforduló alkalmából szervezett családi napon a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, Simicskó István is ott volt, aki maga is példát mutatott arra, hogy a hétköznapokban hogyan hasznosítható a megszerzett tudás.

  • Radar - Sportos honvédek

Országszerte összesen 5 helyen nyílt meg ehhez hasonló honvédelmi sportközpont az elmúlt két évben. A Honvédelmi Sportszövetség elnöke minden megnyitón azt hangsúlyozta, hogy egészséges és edzett fiatalokra van szükség, főként akkor, ha a haza védelméről van szó.

Balassagyarmaton a több mint 1500 négyzetméteren 50 méteres lőteret hoztak létre 10 lőállással, klubtermekkel és a küzdősport számára is alkalmas oktatóteremmel.

A Honvédelmi Sportszövetség elnöke nem csak beszélt az öröméről, hanem néhány fogást is bemutatott a fiataloknak és közben elmondta, hogyan használható az itt megszerzett tudás a hétköznapokban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!