2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Küldetés 23:25

Radar

Radar - Sportfesztivál a Mátrában

Harmadik alkalommal rendezték meg az ország egyik leggyönyörűbb helyén, a Mátrában Sportfesztivált, amely elsősorban egy kerékpárverseny profiknak és amatőröknek, de gyalogtúrán és futóversenyen is részt vehettek az odaérkezők. Több százan álltak rajthoz, és tekertek a Mátra kacskaringós útjain.

  • Radar - Sportfesztivál a Mátrában

Izgatottan készülődtek a biciklisek a verseny előtt - a kétnapos Tour de Mátra országúti kerékpárversenyre rengetegen jöttek el.

A sportolók két versenytávon indultak: egyszer 83 kilométert, majd 16 kilométert kerékpároztak a Mátra kacskaringós útjain. A sportfesztivál szervezőinek az volt a célja, hogy élettel töltsék meg a Mátrát és a környékbeli településeket, valamint, hogy népszerűsítsék a kerékpáros sportot.

Az idén már harmadik alkalommal rendezték meg a bicikliversenyt, óriási sikerrel.

A női győztes Czéczei Flóra lett, aki azt mondta: a Mátra szerelmese, így nagyon élvezte a versenyt. Azt is hozzátette: önbizalmat adott neki, hogy ő futott be elsőként a női versenyzők közül.

A rendezvény igazi sportfesztivál volt, hiszen nemcsak kerékpárverseny zajlott, hanem gyalogtúrára, sőt, futóversenyre is várták a résztvevőket.

További epizódok

Radar - 2x2 néha 5 a kulisszák mögött

Radar - 2x2 néha 5 a kulisszák mögött

Egy szocialista operett romantikus történetével várjuk Önöket szombaton. A film előtt pedig - ahogy megszokhatták - soha nem hallott történetek látnak napvilágot a Szélesvásznú történelem című műsorunkban. 2023. szeptember 22.
Radar - Európa legnagyobb jövőfesztiválja

Radar - Európa legnagyobb jövőfesztiválja

A Brain Bar mára Európa legnagyobb, évente megrendezett jövőfesztiválja. A helyszínen ott volt kollégánk Zsiros Mihály is, aki ízelítőt adott az eseményről. 2023. szeptember 22.
Radar - Kávé olasz módra Marco Rossival

Radar - Kávé olasz módra Marco Rossival

A magyar labdarúgó válogatott olasz szövetségi kapitányát kísértük el egy kávépörkölő üzembe, ahol beszélgettünk kávéról, sportról és arról is, hogy miért nem isznak capuccinót az olaszok délután... 2023. szeptember 22.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Változások jöhetnek a B-kategóriában

Radar - Változások jöhetnek a B-kategóriában

Azt is rebesgetik, hogy akár újabb vizsgára is szüksége lehet azoknak, akik az eddig szokott módon szeretnék használni autójukat. Sebesség- és súlykorlátozás is várható ugyanis. Egy szakértő elárulta nekünk, hogy pontosan mit jelenthet ez a jövőben számunkra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!