2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Radar

Radar – Sorsok a bőrön

A tetoválások szinte egyidősek az emberiséggel. És a jelentőségük mit sem változott az évszázadok, sőt évezredek során. A jelentésen túl azonban művészeti értékkel is bírnak. Mexikóban kétnapos testművészeti bemutatóra gyűltek össze a legtehetségesebbek. Mutatjuk a legújabb trendeket.

  • Radar – Sorsok a bőrön

Ezeknek az embereknek ecsetük a tű, festővásznuk az emberi test. Testművészeti alkotásaikat pedig ezúttal Mexicóban mutatták be a tinta szerelmesei. Már negyedik éve gyűlnek össze a legjobbak a világ minden tájáról, hogy egymástól tanulhassanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!