2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Radar

Radar - Senki sincs biztonságban + videó

2023-ban az online térben elkövetett csalások kárértéke meghaladta a 10 milliárd forintot, sőt a hazánkban elkövetett csalások 70 százalékát az online térben követték el. Ezért aztán a rendőrség sem tétlenkedik, minden alkalmat megragad, hogy felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy senki sincs biztonságban.

  • Radar - Senki sincs biztonságban + videó

Az ilyen csalások pedig egyre gyakoribbak, ezért döntött úgy a rendőrség, hogy megszervezi a KiberEst elnevezésű rendezvényét amelyen az állampolgárok figyelmét hívják fel a kibercsalásokra és segítsenek azok kivédésében.

A legjobb magatartás az óvatosság, hogy megtanuljunk nemet mondani, hogy ne dőljünk be magas hozamoknak, magas hozam ígéretének illetőleg ne dőljünk be olyan lehetőségeknek amelyek egyébként valószínűtlenek.

Mint kiderült a kibertérben elkövetett csalások nem egy sémára épülnek. A rendőrség az utóbbi években különösen nagy figyelmet fordít a csalások visszaszorítására, így a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai is egyre felkészültebbek.

Teljes riport: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szánthó Miklós: Mi vagyunk a wokebusters + videó

Szánthó Miklós: Mi vagyunk a wokebusters + videó

A CPAC Hungary célja nem kisebb, minthogy megszervezzük az antiglobalista erők globális koalícióját - jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a Konzervatív Politikai Akció Konferencia csütörtöki nyitónapján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!