2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Radar

Radar - Segítség a határon innen és túl

Hazánk számos módon próbál segíteni a bajbajutott ukránoknak. Most a Magyar Vöröskereszt borsod megyei szervezetét mutatjuk be, amely a háború kitörése óta rendületlenül végzi a segélyszállítmányok koordinálását.

  • Radar - Segítség a határon innen és túl

Sokakat sokkolt a hír, amikor kiderült, hogy határainkhoz közel harcok dúlnak. Az orosz-ukrán konfliktus kirobbanása után hazánk több módon is próbált segíteni. Rengeteg menekültet fogadtunk be, emellett több kamionnyi segélyszállítmányt juttattunk el a háborús területre. Ennek koordinálását a Vöröskereszt borsod megyei szervezet vállalta magára.

A háború kitörése óta 11 alkalommal, összesen 31 kamionnyi segélyszállítmányt vittek el Kárpátaljára.

A vöröskereszt munkatársai a segélyszállítmányok célba juttatása során testközelből tapasztalhatták meg a háború okozta bizonytalanságot a mindennapokban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!