2023. 06. 08. Csütörtök Medárd napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Radar

Radar - Rendőrgyilkosság Budapesten

Intézkedés közben életét vesztette egy rendőr Budapesten. Egy őrjöngő férfihez riasztották az egyenruhásokat, aki be akarta törni szomszédja ajtaját. Az elkövető látszólag megadta magát a kiérkező 5 rendőr láttán, aztán rájuk támadt, és három rendőrt megsebesített. Baumann Péter főtörzsőrmester olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban meghalt. Két társa sérülten is a késes támadó után ment, végül az utcán lábon lőtték, és elfogták.

  • Radar - Rendőrgyilkosság Budapesten

Azt, hogy pontosan mi történt, sem a rendőrség, sem az ügyészség nem árulta el a nyomozás érdekeire hivatkozva. Amit tudni lehet az az, hogy a támadó férfi megszúrta a 29 éves Baumann Pétert, és még két rendőrt. A 29 éves főtörzsőrmester állítólag szíven szúrta, összeesett, két társa végtagsérüléseik ellenére a férfi után eredek, és a Fehérvári úton a villamosmegállónál felszólították, hogy álljon meg, erről több felvétel is kering az interneten. Végül figyelmeztető lövés leadása után lábon lőtték az elkövetőt, és elfogták.

Az ügyészség nyomozócsoportot hozott létre, hogy a tragikus bűncselekmény minden részlete kiderüljön.

A rendőrség szerint a lőfegyverhasználat szakszerű és jogszerű volt. Baumann Péter februárban töltötte volna be 30. életévét.

Sajtóinformációk szerint Sz. Szilárd egy idős szomszédasszony ajtaját törte be. Ekkor hívták a rendőröket. Azt még nem tudni, hogy az elkövető állt-e drog, vagy más bódító szer hatása alatt.

A szakpszichológus szerint a tragikus rendőrök elleni támadás hatással lehet a társadalom szubjektív biztonságérzetére.

Információnk szerint a támadó a lépcsőházban látszólag együttműködő volt, ezzel tévesztette meg az intézkedő rendőröket, ezután hirtelen támadt a késsel.

Az elkövető Sz. Szilárd nem tett vallomást, és panasszal élt a gyanúsítás ellen. 

További epizódok

Radar - Laboratóriumban termesztett, ehető húsok

Radar - Laboratóriumban termesztett, ehető húsok

A tudományos fantasztikus filmekben már mindent láttunk. Gépek által előállított élelmiszert is. 2023. június 08.
Radar - Füstbe borult New York a kanadai erdőtüzek miatt

Radar - Füstbe borult New York a kanadai erdőtüzek miatt

A hatalmas kanadai tüzek az Egyesült Államok déli részét veszélyeztetik. A mérgező füst már New Yorkig is eljutott. A levegő minősége azonnali és hosszú távú egészségügyi kockázatokat rejt magában. 2023. június 08.
Radar - Eper minden mennyiségben

Radar - Eper minden mennyiségben

Kiváló az idei epertermés – a mennyiséggel és a minőséggel is elégedettek a gazdák, hiszen idén a fagy nem okozott károkat, bár a sok eső és a hűvös idő miatt a szokottnál később érik a gyümölcs és a penészedés is okozott némi kárt a szezon elején. 2023. június 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Népszerű az Ovikert program

Radar - Népszerű az Ovikert program

Stiller Tamás szerint nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek egészséges életmódra nevelését, ezért több mint 10 éve elindította az Ovikert programot, melynek keretében zöldséget és gyümölcsöt termeszteni tanítja a csöppségeket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!