2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar - Profi illegális cigigyár + videó

Profi gyártósoron hamisították a cigarettát egy szabolcs vármegyei telephelyen. Az ukrán munkásokon a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Merkur kommandója ütött rajta. Jól jövedelmező lehetett az üzlet, mert a külföldi vendégmunkásokat luxus körülmények között medencés házakban szállásolták el. A NAV költségvetési csalás miatt nyomoz, a magyar szervezőket letartóztatták. Tavaly két illegális cigarettagyárat találtak Magyarországon.

  • Radar - Profi illegális cigigyár + videó

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal Merkur bevetési egysége egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei telephelyen hajtott végre akciót. A nyomozóknak arról volt információjuk, hogy a az épületben egy illegális cigarettagyár működik.

A Radar stábja lehetőséget kapott arra, hogy megmutassuk önöknek, milyen egy gyártósor. A banda vezetőjének lakhelyén a pincében 1,5 tonna vágott dohányt találtak. A NAV munkatársa megmutatta, melyik géppel milyen gyártási folyamatot végeztek.

Egy időben több helyen is kutatást hajtottak végre a pénzügyőrök. Találtak 2 tonna vágott dohányt, közel 300.000 szál cigarettát és különböző gyártáshoz használatos termékeket, gépeket foglaltak le.

Teljes riport: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Mestermű egy cukrász kezéből + videó

Radar - Mestermű egy cukrász kezéből + videó

A magyarok ismét kiválóan teljesítettek a Stuttgarti Kulináris Olimpián, de csak egy volt közülük, aki maximális, 100 pontot kapott a versenyművére, tehát egyetlen zsűritag sem talált hibát benne.
Radar - 175 éves a szolnoki csata + videó

Radar - 175 éves a szolnoki csata + videó

Éppen 175 éve annak, hogy a magyar sereg a tavaszi hadjárat első győzelmét aratta a császári helyőrség felett. Idén 28-adszorra rendezték meg hagyományőrzők segítségével a szolnoki csatát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!