2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 03:00

Radar

Radar - Pizza világbajnokság

Közeleg a pizza világbajnokság, amit április 18-án Pármában tartanak majd. 18 magyar indul a világversenyen, és van közöttük egy igazán különleges páros is. Már is mutatjuk, hogy miért.

  • Radar - Pizza világbajnokság

Sokan talán eddig még nem is hallottak arról, hogy létezik olyan, hogy pizza világbajnokság, pedig Kovács Lázár és csapata tavaly a hetedik helyen végzett, idén pedig a séf egy nem akármilyen páros készít fel a világversenyre.

Idén áprilisban rendezik meg 30. jubileumi pizza világbajnokságot Parmában. Tulajdonképpen ez a pizza ünnepe, most már évek óta magyarok is képviseltetik magukat a versenyen. Idén 18 honfitársunk méri össze a tudását a világ legjobbjaival. Közöttük van egy különleges páros: Sipos Dóra és Karvai Sándor személyében. Sándor születésétől kezdve látássérült, Dóri pedig hivatásos pizzaioli, azaz pizzakészítő mester.

Nem csak egyesével lehet pizzákat sütni különböző kategóriában, hanem összeállva egy séffel, csapatot alkotva csapatként is lehet indulni egy ilyen versenyen, és akkor egy koncepció alapján kell ezt bemutatni.

A vb-n egy másik induló magyar páros, Simon Dániel és Raveczky Miklós a magyar legendát, Puskás Öcsit szeretné az általuk készített pizzán megeleveníteni.

A pármai világbajnokságot április 18-án rendezik meg. Összesen 18 magyar versenyzőnek szoríthatunk majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Folyatjuk IRÁNY PÁRIZS! című rovatunkat, amelyben a párizsi olimpiára készülő magyar sportolókat igyekszünk bemutatni. Pici sérüléssel bajlódik, de ez sem zavarja abban, hogy Párizsból is aranyéremmel jöjjön haza. Szilágyi Áronnal a korábbi és leendő sikerekről is beszélgetett Rizmayer Mihály.
Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

A lengyel, a német és a magyar célkörözési egységek egyszerre csaptak le unokázós csalókra. A hazánkban tartózkodó lengyel szökevényt Budapesten fogták el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!