2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar - Pisztrángok Lillafüreden

A pisztráng az egyik legkedveltebb halfaj hazai viszonylatban, ugyanis nem található benne olyan szálka, mint például a pontyban. A magyarországi pisztrángtermelés nagy része Lillafüredről származik, most ide kísérjük el Önöket.

  • Radar - Pisztrángok Lillafüreden

A Lillafüredi Pisztrángtelep hazánk pisztráng termelésének zászlóshajója. A halkedvelők az ország minden részéről ellátogatnak ide a kiváló minőségű termékek miatt. Az uszonyosok növekedésének záloga az egész évben 10 fokos Margit-forrás és a nevelési technológia fejlődése.

Az őshonos sebespisztrángot nagy tételben csak itt szaporítják az országban, innen kerül ki a különböző horgászvizekbe. Ebből évente három-négyszázezer ikrát fejnek le. Emellett a szivárványos pisztráng három törzsét is nevelik, illetve egy különleges hibridet, de ne szaladjunk ennyire előre. A pisztráng termelés hosszadalmas és speciális körülményeket igénylő folyamat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Többtucatnyi bankrablás, sok év a rácsok mögött. A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila 12 éve szabadult, azóta keramikusként dolgozik és két kisgyermek apja. A Radarnak új könyvéről mesélt, amelyben életútjáról írt, egyfajta motivációs céllal. A férfi abban bízik, hogy története segíthet azokon, akik hasonlóan mélyről indultak az életben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!