2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Radar

Radar - Pedofilok rács mögött + videó

A nemzeti Nyomozó Iroda lecsapott két pedofil férfira. A gyanúsítottak egymás között cserélgettek gyermekekről készült pornográf felvételeket. Ezeket a tartalmakat aztán a darkweben tették közzé. A magyar nyomozók nemzetközi jelzés alapján jutottak a két elkövető nyomára. Egyikük saját kisgyerekével erőszakoskodott, és az erről készült felvételeket osztotta meg.

  • Radar - Pedofilok rács mögött + videó

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda az Interpol, illetőleg külföldi társhatóságok jelzése alapján kezdte meg a nyomozást ebben az ügyben. Olyan információkat kaptunk, miszerint ez a 37 éves férfi a darkwebre különböző szexuális tartalmú felvételeket tett fel gyermekekről, és kiderült, hogy nem csak az apától kapott felvételek voltak azok, amiket feltett és egyébként ő tárolt a különböző adathordozóin, hanem a Darkweben keresztül le is töltött csecsemőkkel kapcsolatos szexuális jellegű felvételeket, és szintén azt is egyébként a felhőjében tárolta - mondta el a Kész-Varga Mónika, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője. 

Hozzátette: A 37 éves férfi a 42 éves férfitől kapott különböző gyermekek szexuális kizsákmányolásával kapcsolatos felvételeket, és ezeket a dark weben közzétette. Kollégáim a nyomozók nála tartottak először házkutatást, illetőleg ő volt az, akit első körben elfogtunk február 20-án, és nála különböző olyan adattartalmakat foglaltunk le, amelyek bizonyították azt, hogy ő volt az, aki feltöltötte a sötét weboldalra, ha mondhatjuk így, a darts webet, ami olyan különböző szexuális jellegű képeket, tartalmakat, amelyek gyermekek voltak.

Teljes riport: 

 

 

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!