2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Radar

Radar - Párizs 2024: tisztul a Szajna vize

Szinte tegnap volt Tokió, de 409 nap múlva kezdődik a párizsi olimpia! A Megnyitóünnepségen legalább 140 hajó vonul majd a Szajnán, körülbelül tízezer sportolót szállítva. Egyelőre csak szemét és kosz borítja a folyót, ám úgy tűnik a francia főváros elkezdett tenni a tisztaságért.

  • Radar - Párizs 2024: tisztul a Szajna vize

Még csak a pet-palackok és egyéb hulladékok úsznak a koszos Szajnában. De jövő nyáron újra olimpia, és Franciaország úgy tűnik emiatt a kezébe veszi a folyó sorsát!

A napokban megkezdődött a Szajna 1,4 milliárd euróba kerülő megtisztítása! A cél, hogy a vízminőséget jelentősen javítsák a jövő nyári párizsi olimpiai és paralimpiai játékokra.

A Szajna párizsi szakaszát olyan tisztává szeretnék varázsolni, hogy az ötkarikás játékok triatlonversenyeinek úszószámát, a nyílt vízi úszást és a paratriatlon versenyeit is itt rendezhessék meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!