2023. 06. 02. Péntek Kármen, Anita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Radar

Radar - Óriási illegális személtlerakót találtunk

Stábunk egy interneten keringő videó alapján talált meg egy több kilométer kiterjedésű illegális szemétlerakót Pest Vármegyében.

  • Radar - Óriási illegális személtlerakót találtunk

Az általunk megkérdezett szakértő szerint a szeméthegyek a környezetre és az emberekre is veszélyt jelentenek. A helyi önkormányzat tehetetlen, és a terület tulajdonosa sem tudja kifizetni az illegális lerakó felszámolásának több tízmilliós költségét.

További epizódok

Radar - Komplex pszihiátriai gyógyítás

Radar - Komplex pszihiátriai gyógyítás

Mágneses stimulációval is tudják már kezelni a depressziós betegeket Magyarországon is. Az Országos Mentális Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézetében, a művészetterápiás osztály mellett megnézhettünk egy Európai Uniós pályázattal elnyert gépet, amit kolléganőnk ki is próbált. 2023. június 02.
Radar – Hintók a múltból

Radar – Hintók a múltból

A kerék feltalálásától egészen a díszes hintókig kísérhetjük végig a kocsikészítés történetét a parádfürdői Kocsimúzeumban. 2023. június 01.
Radar – Ásványi anyagokban gazdag kecskesajt készül a Mátra oldalában

Radar – Ásványi anyagokban gazdag kecskesajt készül a Mátra oldalában

Az 1995 óta működő ökogazdaság, a Nagyrédei Kecskefarm gyönyörű természeti környezetben található. 2023. június 01.

Legfrissebb híreink

Árvízvédelmi kiképzés

Árvízvédelmi kiképzés

Új szintre emeli az árvízvédelmet Budapest Kormányhivatala. 500 önkéntest képeztek ki, akiket a jövőben bevethetnek. A katasztrófavédelem szerint fontos hangsúlyt fektetni ezekre a gyakorlatokra, ugyanis Budapest első számú veszélyeztető tényezője az árvíz.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!