2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Svenk 04:00

Radar

Radar: Olimpikonok iskolája

A Csanádi Árpád Sportiskola egykori diákjai közül, 54-en egészen a legmagasabb szintre jutottak és olimpiai érmekkel örvendeztették meg hazánkat. A Lőrincz fivérek Tamás, és Viktor Módos Péterrel együtt visszatértek régi iskolájukba, ahol motivációs előadást tartottak az ifjú sportoló reménységeknek.

Hír TV

További epizódok

Radar - 45 éves a Ludas Matyi

45 évvel ezelőtt mutatták be az ikonikus rajzfilmet, a Ludas Matyit, akinek a hangját Geszti Péter kölcsönözte. Ennek kapcsán beszélgettünk vele, azonban nem csak a meséről, hanem arról is szó volt, melyek a kedvenc hazai alkotásai. 2022. május 27.

Radar - A biztonság az első

Autón, rolleren és biciklin is kipróbálhatták magukat a gyerekek a HUMDA programján Miskolcon, ahol egy interaktív KRESZ-pályát rendeztek be a kisiskolásoknak. 2022. május 27.

Radar - Gyereknap először az Óbudai Társaskörben

Az Óbudai Társaskör idei éve különleges, hiszen most először várják a gyerekeket kifejezetten gyereknap alkalmából. 2022. május 27.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Életmentés az óvodában

Újpesten rövid időn belül másodszor fordult elő rosszullét, ami allergiára emlékeztető tüneteket okozott az egyik óvodában. Stábunknak Turóczi Ildikó óvónő nyilatkozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!