2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Radar

Radar - Nyugati és keleti béketervek

Sajnos egy újabb magyar katona vesztette életét az ukrán-orosz háborúban. Közben továbbra is folynak a harcok Kelet Ukrajnában, Bahmut térségében. A fegyverkezés folyamatos, közben a diplomácia igyekszik megoldást találni a béke előmozdítására.

  • Radar - Nyugati és keleti béketervek

Sajnos újabb kárpátaljai áldozata van az orosz-ukrán háborúnak.

Srempel Jószef, ő egy nagybocskói lakos, 1972-es születésű férfiról van szó, aki még a háború eleján bevonult katonának és most Luhanszk megye területén érte a halál, ő már a 13. kárpátaljai magyar áldozata ezeknek a harcoknak, és a legelső áldozat is Kiss Sándor személyében egy magyar származású fiatalember volt.

Ungváron már 50-hez közelít a katonasírok száma.

A barátság kőolajvezeték áramellátást biztosító transzformátort ukrán dróntámadás érte a belorus ukrán határon. Ennek következtében leállt a vezeték.

Hszi Csin-ping szerdán elhagyta Oroszországot, miután Vlagyimir Putyin elnökkel tárgyalt. A Nyugat elleni grandiózus szolidaritását fejezte ki, a két vezető pedig elkötelezte magát, hogy együtt dolgoznak egy új világrend kialakításán.

Látogatása során a kínai elnök pártatlan álláspontjának adott hangot.

Putyin a megbeszélés után kijelentette, hogy a kínai javaslatok alapul szolgálhatnak egy ukrajnai békerendezéshez, de erre a Nyugat és Kijev nem áll készen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Igazi sztárparádé várható az idei MCC Feszten

Igazi sztárparádé várható az idei MCC Feszten

Az MCC Feszten a hazai könnyűzenei élet színe-java is képviseli magát. A fesztivál látogatói olyan neves előadókkal és zenekarokkal találkozhatnak, mint a Follow the Flow, a Margaret Island, az Ivan & The Parazol Blahalouisiana, a Tankcsapda, Majka, a Valmar, a Balkán Fanatik, a Budapest Bár, az Irie Maffia, valamint a Csík Zenekar, a Random Trip, Paulina és a Parno Graszt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Áttörés a kardiológiában + videó

Radar - Áttörés a kardiológiában + videó

Elsőként a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán kezdték el alkalmazni azt a minden eddiginél hatékonyabb és biztonságosabb eljárást, amivel a pitvarfibrillációval kűzdő betegeket képesek gyógyítani.
Radar - 56. Kékszalag Nagydíj + videó

Radar - 56. Kékszalag Nagydíj + videó

Ma reggel 9 órakor, fantasztikus időben és gyönyörű környezetben rajtolt el a Balaton legendás vitorlásversenye 510 hajó és 2500 versenyző részvételével. Illés Peti kollégánk továbbra is első kézből számol be Európa legrégebbi és egyik legizgalmasabb tókerülő vitorlásversenyéről az 56. Kékszalagról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!