2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Radar

Radar - Nyugati és keleti béketervek

Sajnos egy újabb magyar katona vesztette életét az ukrán-orosz háborúban. Közben továbbra is folynak a harcok Kelet Ukrajnában, Bahmut térségében. A fegyverkezés folyamatos, közben a diplomácia igyekszik megoldást találni a béke előmozdítására.

  • Radar - Nyugati és keleti béketervek

Sajnos újabb kárpátaljai áldozata van az orosz-ukrán háborúnak.

Srempel Jószef, ő egy nagybocskói lakos, 1972-es születésű férfiról van szó, aki még a háború eleján bevonult katonának és most Luhanszk megye területén érte a halál, ő már a 13. kárpátaljai magyar áldozata ezeknek a harcoknak, és a legelső áldozat is Kiss Sándor személyében egy magyar származású fiatalember volt.

Ungváron már 50-hez közelít a katonasírok száma.

A barátság kőolajvezeték áramellátást biztosító transzformátort ukrán dróntámadás érte a belorus ukrán határon. Ennek következtében leállt a vezeték.

Hszi Csin-ping szerdán elhagyta Oroszországot, miután Vlagyimir Putyin elnökkel tárgyalt. A Nyugat elleni grandiózus szolidaritását fejezte ki, a két vezető pedig elkötelezte magát, hogy együtt dolgoznak egy új világrend kialakításán.

Látogatása során a kínai elnök pártatlan álláspontjának adott hangot.

Putyin a megbeszélés után kijelentette, hogy a kínai javaslatok alapul szolgálhatnak egy ukrajnai békerendezéshez, de erre a Nyugat és Kijev nem áll készen.

További epizódok

Radar - 2x2 néha 5 a kulisszák mögött

Radar - 2x2 néha 5 a kulisszák mögött

Egy szocialista operett romantikus történetével várjuk Önöket szombaton. A film előtt pedig - ahogy megszokhatták - soha nem hallott történetek látnak napvilágot a Szélesvásznú történelem című műsorunkban. 2023. szeptember 22.
Radar - Európa legnagyobb jövőfesztiválja

Radar - Európa legnagyobb jövőfesztiválja

A Brain Bar mára Európa legnagyobb, évente megrendezett jövőfesztiválja. A helyszínen ott volt kollégánk Zsiros Mihály is, aki ízelítőt adott az eseményről. 2023. szeptember 22.
Radar - Kávé olasz módra Marco Rossival

Radar - Kávé olasz módra Marco Rossival

A magyar labdarúgó válogatott olasz szövetségi kapitányát kísértük el egy kávépörkölő üzembe, ahol beszélgettünk kávéról, sportról és arról is, hogy miért nem isznak capuccinót az olaszok délután... 2023. szeptember 22.

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön is törvénnyel védené hazánk függetlenségét a külföldi befolyásolási kísérletektől?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Változások jöhetnek a B-kategóriában

Radar - Változások jöhetnek a B-kategóriában

Azt is rebesgetik, hogy akár újabb vizsgára is szüksége lehet azoknak, akik az eddig szokott módon szeretnék használni autójukat. Sebesség- és súlykorlátozás is várható ugyanis. Egy szakértő elárulta nekünk, hogy pontosan mit jelenthet ez a jövőben számunkra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!