2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 17:55

Radar

Radar - Novák Katalin is átúszta a Balatont

Több mint tizenegyezren álltak rajthoz, a 41. Balaton-átúszáson. A legnépesebb mezőnye 9600 nevezője a hagyományos, 5,2 kilométeres távnak volt. Egy órával a révfülöpi rajt után gyorsan benépesült a balatonboglári célhelyszín.

  • Radar - Novák Katalin is átúszta a Balatont

A reggeli órákban még kellemes, 23 fokos hőmérséklet, a parton enyhe szél fogadta az érkezőket. A nyílt vízen azonban a hullámok néha megtréfálták a versenyzőket. Mint mondták uszodai körülményekhez egyáltalán nem hasonlítható egy nyílt vízi úszás.

A nők mezőnyében a fiatal Rohács Luca volt a leggyorsabb 1,13-mal. Az ifjú sportolónak ez a verseny is a felkészülés részét képezte az októberben rajtoló Nyílt vízi ifjúsági Európa Bajnokságra.

Rocky Tomi már nem először teszi meg az 5,2 kilométeres távot. A célban mindig nagy elismeréssel fogadják az érdeklődők. Ő egy kerekesszékes ember, egy baleset miatt mindkét lábát amputálták.

A versenyen először vett részt Novák Katalin, aki férjével együtt, kevesebb, mint 3 óra alatt teljesítette a távot. A köztársasági elnök mindenkit arra buzdít, hogy próbálja ki a Balaton-átúszást, ugyanakkor arra is figyelmeztet, hogy gyakorlás nélkül ne vágjon neki senki.

Az 5,2 km-es teljes távot 8700-an teljesítették és több százan érkeztek célba SUP-pal is. A versenyzők között olyanok is akadtak, akik kétszer is teljesítették a Révfülöp-Balatonboglár közötti távolságot. A szezon legnagyobb hazai nyílt vízi úszóeseményére, 49 országból és 1071 településről érkeztek résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Egy különleges, figyelemfelhívó játékkal és különféle adományozási lehetőségekkel költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Szabadság téren felállított szurkolói zónába.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!