2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Radar

Radar - Nemzetközi horgászverseny a Balatonon

21 ország 255 horgászcsapata 38 balatoni település előtti vizekben próbálta megfogni a legnagyobb pontyokat. Majdnem 76 tonna halat fogtak a versenyzők, ez közel 8000 darab ponty.

  • Radar - Nemzetközi horgászverseny a Balatonon

IBCC, International Balaton Carp Cup azaz Nemzetközi balatoni ponty kupa. A rangos nemzetközi verseny szinte a Balaton egész területén zajlott. Akkora volt az érdeklődés, hogy 2 óra alatt betelt a nevezés, és így is még 100 csapat volt tartalékban.

A GPS adatok szerint összesen 218 nap 10 óra 27 percet töltöttek a versenyzők csónakban, és több mint 22 ezer kilométert tettek meg a vízen. Annyit, hogy az egyenlítő mentén megkerülték volna a fél világot.

Rekordok dőltek meg. Egy román csapat egy több mint 30 kg-os tőpontyot fogott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!