2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Radar

Radar - Naponta egy magyar család veszíti el a megtakarítását a csalók miatt + videó

„A tét te vagy!” címmel közös kiberbiztonsági és játékosvédelmi kampányt indult a hamarosan kezdődő UEFA labdarúgó Európa-bajnokság okán. A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a biztonságos és szabályos sportfogadásokra.

  • Radar - Naponta egy magyar család veszíti el a megtakarítását a csalók miatt + videó

A kiberbűnözőket mindig vonzzák az olyan sportesemények, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek. Ilyen lesz az idei labdarúgó Európa-bajnokság is. Úgyhogy fel kell készülnünk, mert 2018-ban, illetve 2022-ben a labdarúgó-világbajnokság ideje alatt is számtalan olyan applikáció, illetve honlap vált ismertté a hatóságok előtt, amelyek olyan csalási módszerekkel lettek létrehozva, illetve olyan csalási módszereket vetettek be, amelyeknek köszönhetően nagyon könnyen az ember azt hihette, hogy tényleg valóban a FIFA vagy az UEFA-nak a valid oldalain vannak.

Nagyon észnél kell tehát lenni, hiszen ezek a kamu oldalak mindig jobbnál jobb ajánlatokkal bombázzák a felhasználókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Erős nemzeti felhatalmazással érkezik az EU-csúcsra Orbán Viktor

Erős nemzeti felhatalmazással érkezik az EU-csúcsra Orbán Viktor

Orbán Viktor érkezik a második legnagyobb nemzeti felhatalmazással (44,82 százalék) a hétfői informális EU-csúcsra. Ezzel szemben az Európai Tanácsban legnagyobb szavazati súllyal rendelkező Olaf Scholz német kancellár és Emmanuel Macron francai elnök csupán 13,9, illetve 14,6 százalékos eredményt értek el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!