2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Radar

Radar - Most vagy soha! + videó

A Most vagy soha! című film arra vállalkozott, hogy XXI. századi köntösben, izgalmas kalandfilm formájába mutassa meg, mi is történhetett 1848 március 15.-én. A premieren jártunk.

  • Radar - Most vagy soha! + videó

A Most vagy soha! című történelmi kalandfilm, egyetlen nap eseményeit mutatja meg. Március 15.-én amikor kora reggel Petőfi a Pilvax kávéházba érkezett, még nem tudhatta, hogy a magyar történelem egyik legfontosabb napját, éppen Ő és barátai alakítják majd.

Tegnap este ünnepi hangulatban mutatták be az alkotók jelenlétében a március 15-ei eseményekről és az egyik főhőséről, Petőfi Sándorról íródott filmet. Kilencszázan érkeztek a filmpremierre.

A HírTV munkatársai már hosszú ideje várták az 1848-as országot meghatározó történelmi kalandfilmet.

A film osztatlan sikert aratott.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!