2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Radar

Radar - Mindent elpusztító sugárzástól tart Zelenszkij

Volodimir Zelenszkij szerda hajnalban videóüzenetben egy meglepő bejelentést tett a zaporizzsjai atomerőművel kapcsolatban. Mindeközben Kijevben egy pincében találkoztak mérnökök magas rangú tisztviselőkkel.

  • Radar - Mindent elpusztító sugárzástól tart Zelenszkij

"Ma pontosan 16 hónapja annak, hogy az orosz hadsereg teljes ellenőrzése alá vonta a zaporizzsjai atomerőmű területét. Most olyan információkat szereztünk a titkosszolgálatunktól, hogy az orosz hadsereg robbanóanyaghoz hasonló tárgyakat helyezett el az atomerőmű több blokkjának tetején. A világ most látja, ugyanis látnia kell, hogy a zaporizzsjai atomerőmű egyetlen veszélyforrása Oroszország. És senki, semmi más." - mondta Volodimir Zelenszkij a szerda hajnalban közzétett videóüzenetében.

Az ukrán elnök azt is hozzátette, hogy mindenkinek felelőssége megállítani a föderációt, ugyanis egy robbanás esetén a sugárzás semmit nem hagyna maga után és mindent elpusztítana. Az oroszok szerint viszont pont Ukrajna az, amely szabotázsra készül Európa legnagyobb atomerőműve ellen.

Valamint ezzel szinte egy időben az oroszok bejelentették, hogy az ukrán hadsereg ellentámadásra készül a zaporizzsjai térségben.

A Radar riportja:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!