2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:50

Radar

Radar - Micsoda éjszaka - és ami mögötte van

A hétvégén ismét egy filmklasszikus, a Micsoda éjszaka kerül képernyőre a HírTV műsorán. De nemcsak a filmet láthatják, előtte, a Szélesvásznú történelem című műsorunkban a kulisszák mögé is beleshetnek, ahol nagyon sok érdekességet tudhatnak meg például a főszerepet játszó Latabár Kálmánról.

  • Radar - Micsoda éjszaka - és ami mögötte van

1958-ban került filmvászonra Révész György rendezésében a Micsoda éjszaka című film, amely több szempontból is különleges alkotás. Műfaját tekintve szinte besorolhatatlan egy kategóriába. A szívtelen tanár szerepében Latabár Kálmán egy tőle szokatlan karakterben bizonyíthatott.

Az akkori színészóriásokban bővelkedő film, minden szereplőt kimozdított az addig megszokott skatulyából.

Tartson velünk Ön is a Szélesvásznú történelemben szombaton 17 óra 30 perctől a HírTV-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Áttörés a kardiológiában + videó

Radar - Áttörés a kardiológiában + videó

Elsőként a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán kezdték el alkalmazni azt a minden eddiginél hatékonyabb és biztonságosabb eljárást, amivel a pitvarfibrillációval kűzdő betegeket képesek gyógyítani.
Radar - 56. Kékszalag Nagydíj + videó

Radar - 56. Kékszalag Nagydíj + videó

Ma reggel 9 órakor, fantasztikus időben és gyönyörű környezetben rajtolt el a Balaton legendás vitorlásversenye 510 hajó és 2500 versenyző részvételével. Illés Peti kollégánk továbbra is első kézből számol be Európa legrégebbi és egyik legizgalmasabb tókerülő vitorlásversenyéről az 56. Kékszalagról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!