2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 11:05

Radar

Radar - Mi lesz veled, Zelenszkij? + videó

Volodimir Zelenszki ukrán elnök igazán különös életutat járt be. A humoristából lett államfő mára egy háborús vezető, akit egyre kevésbé fogadnak el saját választói. Az ukrán törvények alapján 5 évente kell elnököt választani. Egyes hangok arról beszélnek, hogy leváltják az elnököt, amelyet a hadsereg végez majd el. Mi lesz Zelenszkij sorsa? Erre kerestük a választ.

  • Radar - Mi lesz veled, Zelenszkij? + videó

Volodimir Zelenszkij színre lépése az ukrán politikai életbe bombaként robbant.

A korábban humoristaként nevettettető komikus-színész, gyorsan megnyerte az ukrán lakosság több mint 20 százalékát a 2019-es választások előtt készült közvélemény kutatások alapján. A szavazóit a változás lehetőségével nyerte meg.

Az oroszok 2022 február 24.-én elindították Ukrajna ellen az offenzívát. Zelenszkij pillanatok alatt megváltoztatta addig jól ismert, olykor sete-suta imidzsét, és háborús vezetővé vált. Folyamatos tárgyalásba kezdett a nyugattal, állandóan tudósított és üzent a videókkal, így kommunikált a lakossággal és a világgal. Az oroszok rövid háborúra készültek.

A háború továbbra is tart. Az orosz és ukrán erők az eltelt években egy percre sem hagyták abba a harcot.

Zelenszkij beiktatása óta eltelt 5 év. Az ukrán alkotmány szerint az elnök mandátuma lejárt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Nem volt teljesen elégedett csapata játékával Luciano Spalletti, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint együttesének sokkal határozottabban kell majd futballoznia csütörtökön, a spanyol csapat ellen, mint tette azt szombaton este Albániával szemben a németországi Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!