2024. 07. 02. Kedd Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Radar

Radar - Megsemmisített fekete mosószer + videó

A Radar kamerája is ott volt, amikor 5 tonna hamis mosószert semmisítettek meg egy hulladékégetőben.

  • Radar - Megsemmisített fekete mosószer + videó

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal bűnjelraktáraiban több százezer liter pancsolt vegyiáru várja, hogy elégessék. A magas sótartalma miatt naponta azonban csak 5 tonnát fogad be a hulladékégető a veszélyes anyagból. A hamisítók akár tíz év börtönt is kaphatnak.

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal folyamatosan deríti fel iparjogvédelmi jogok megsértését, mint például márkás mosószerek hamisítását. A hamisított termékeket különböző alkalommal egy budapesti bevásárlóközpontban, egy fővárosi piac standján, a Ganz-telepen találták a pénzügyőrök. A lefoglalt termékek közül a legkisebb tétel 10 liter, míg a legnagyobb mintegy 2254 liter volt, az okozott vagyoni hátrány pedig több millió forint.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A jövő lottózója + videó

Radar - A jövő lottózója + videó

A hazai lottótársaság a környezetvédelmet szem előtt tartva elindult el a jövő útján. Legújabb egységük már papírmentes, tehát a falakat már nem különböző papír alapú plakátok díszítik, hanem digitális kijelzők láthatók mindenhol.
Radar - Meglepetések a foci Eb-n + videó

Radar - Meglepetések a foci Eb-n + videó

Bár a magyar válogatott a csoportmérkőzések után búcsúzott a labdarúgó Európa-bajnokságtól, ennek ellenére még bőven tartogat izgalmakat az idei kontinenstorna. A hétvégén a nyolcaddöntőkkel folytatódtak a küzdelmek, ami rögtön meglepetéssel szolgált.
Radar - 20 éves a Nemzeti Nyomozó Iroda + videó

Radar - 20 éves a Nemzeti Nyomozó Iroda + videó

20 éve alapították a Nemzeti Nyomozó Irodát, amely a nemzetközi vonatkozású, határon átnyúló kapcsolatokra épülő bűncselekmények vizsgálatát is végzi. A szervezet igazgatója kerek évforduló okán adott exkluzív interjút a Radarnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!