2024. 07. 03. Szerda Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Radar

Radar - Meglepetések a foci Eb-n + videó

Bár a magyar válogatott a csoportmérkőzések után búcsúzott a labdarúgó Európa-bajnokságtól, ennek ellenére még bőven tartogat izgalmakat az idei kontinenstorna. A hétvégén a nyolcaddöntőkkel folytatódtak a küzdelmek, ami rögtön meglepetéssel szolgált.

  • Radar - Meglepetések a foci Eb-n + videó

Merthogy a címvédő olaszok 2-0-ra kikaptak Svájctól, így véget ért számukra a küzdelem. Érthető módon a szövetségi kapitány, Luciano Spalletti sem találta a szavakat. Nem beszélve arról, hogy az olasz sajtó minden idők leggyengébb válogatottjának kiáltotta ki a 2024-es Azzuri-keretet.

A házigazda Németország Dánia elleni mérkőzésén egy VAR-helyzet borzolta a kedélyeket. A dortmundi találkozón az első hangrobbanást nem egy gólt követően, a szurkolók okozták, hanem egy villám, amely gyakorlatilag néhány méterre a stadiontól csapódott be. Majd a jégeső is megérkezett, így a játékvezető 25 percre félbeszakította a találkozót.

Sokan zászlókkal, szurkolói transzparensekkel védekeztek a csapadék ellen. De olyan is volt, aki kifejezetten élvezte és inkább esőtáncot járt.

A folytatásban Dánia szerzett vezetést Joachim Andersen révén, azonban a VAR-ozás után az jött ki, hogy néhány centivel lesen voltak a dánok. A németek végül 2-0-ra megnyerték a találkozót, de Kasper Hjulmand szövetségi kapitány nem hagyta szó nélkül a történéseket.

A magyar-válogatott csoportjában szereplő Németország és Svájc tehát már biztosan ott lesz az Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

Hozzájuk csatlakozott az egyik esélyesnek kikiáltott Anglia, noha a 95. percben még kiesésre álltak. Ahogy a csoportmeccsek során, Szlovákia ellen sem nyújtottak meggyőző játékot. Az utolsó pillanatokban azonban Jude Bellingham megvillant és egy ollózással hosszabbításra mentette a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!