2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar – Magyar filmek a HírTV-n + videó

A S.E.R.E.G. című filmsorozat egy iraki háborús misszióban kudarcot valló katonáról szól, akinek az egyetemista fiával való rossz kapcsolata is megnehezíti az életét.

  • Radar – Magyar filmek a HírTV-n + videó

A film készítői is komolyabb felkészítésben vettek részt, hogy a katonai életet és történéseket pontosan tudják ábrázolni. Fordulat és konfliktus a történetben, hogy a főszereplő fiát is beveszik a seregbe, ahol férfivá kell válnia. Viszont ha szombat a nevetésé a főszerep. A Kojak Budapesten című vígjátékot vetíti a csatorna. A film egyik meghatározó szereplője a balerinából lett színésznő Esztergályos Cecília volt a Szélesvásznú történelem vendége, aki megosztotta a titkot, hogy a balerina érzékenysége mire is volt jó a színészi pályán. A történet szerint hatalmas a szenzáció, hiszen Budapestre érkezik a híres amerikai detektív, Kojak. A repülőtéren sikerül lelépnie a riporterek hada elől, de a szállodában már egy csinos szőke nő kémleli érkezését.

Röviddel Kojak Budapestre érkezése után egy különös bűntény történik. Elindul a nyomozás, amibe a világhírű nyomozó is besegít. A szélesvásznú történelemben az is kiderül, hogy a színésznő hogyan viszonyult a színészi pályához. Aki kellemes mozizással töltené a hétvégét, kapcsolódjon be szombaton, itt a Hír tv-n a filmes világba. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!