2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Radar

Radar: Levegőtisztító graffiti

Budapest újabb grandiózus tűzfalfestménnyel gazdagodott, ráadásul nem is akármilyennel! Budapest belvárosában, a Dob utcában készült el az az 500 négyzetméteres festmény, ami egy speciális festékkel készült. A NASA által kifejlesztett “lélegző” festék, mely a fákhoz hasonlóan tisztítja a levegőt, nemcsak a levegőben található szén-dioxidot, és más egészségre káros gázokat is képes szűrni. A fővárosban egyre több helyen találkozhatunk óriási tűzfalfestményekkel, amik a városkép fontos részévé válnak grandiózus méretükkel és tematikájukkal.

  • Radar: Levegőtisztító graffiti

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!