2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:00

Radar

Radar - Különleges verseny mentősöknek és tűzoltóknak

Az ország legfittebb tűzoltói és mentősei mérték össze erejüket ezúttal Kecskeméten. A verseny célja, hogy a versenyzők az Országos Mentőszolgálatnál rendszeresített ruházatban és mentőstáskával a legrövidebb időn belül, a kijelölt útvonalon az épület legfelső emeletére eljussanak. A feljutást különböző feladatok is nehezítették.

  • Radar - Különleges verseny mentősöknek és tűzoltóknak

A cél: minél gyorsabban feljutni a mínusz harmadik emeletről a hatodikra. Úgy, hogy menet közben káresemény- szimulációs feladatokat is meg kell oldani.

Százharmincöt hivatásos és önkéntes tűzoltó, illetve mentő vállalkozott arra, hogy leküzdi a spanyol inkvizíció eljárásait idéző megpróbáltatásokat. A verseny annak ellenére, vagy éppen azért népszerű, mert hallatlanul kemény.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Egy különleges, figyelemfelhívó játékkal és különféle adományozási lehetőségekkel költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Szabadság téren felállított szurkolói zónába.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!