2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Radar

Radar - Kisautó és modell börze

Második alkalommal rendeztek Pécsett kisautó és modell börzét. Az esemény a gyűjtők és rajongók találkozója melyen mindenféle márkájú és méretű kisautók megtalálhatók. A legkeresettebb modellek azok, melyeket a '70-es, '80-as években gyártottak. A börze olyan sikeres volt, hogy várhatóan idén még egyet rendeznek.

  • Radar - Kisautó és modell börze

A csereberék inkább a világhálón történnek, de vannak olyan gyűjtők, akiknek fontos, hogy kézbe is vegyék a kiszemelt modelleket.

A világon 8-10 olyan cég van, mely jó minőségű időtálló darabokat gyárt. Az egyik legismertebb az az angol cég melyet 1953-ban alapítottak és elsőként kezdtek játékautókat készíteni.

A pécsi rendezvényre több mint 20 kiállító érkezett.

A második pécsi börze olyan jól sikerült, hogy a szervezők idén karácsony előtt újra a városba hívják a kisautók szerelmeseit.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!