2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 08:05

Radar

Radar - Kimagasló eredménnyel zárult az atlétikai világbajnokság Hétköznapi Hős Programja

Több ezer embert mozgatott meg a Hétköznapi Hős program. A szervezők sem számítottak arra, hogy ilyen sikeres a tömegsportot és az atlétikai világbajnokságot népszerűsítő kezdeményezés. A most lezárult akcióban sportolásért cserébe kedvezményes jegyeket lehetett szerezni az augusztus 19-én kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságra.

  • Radar - Kimagasló eredménnyel zárult az atlétikai világbajnokság Hétköznapi Hős Programja

Amióta nyilvánosságra hozták, hogy a magyar főváros ad otthont a világ harmadik legnagyobb sporteseményének, az atlétikai világbajnokságnak, azóta a szervezők és a rendezvény mögött álló csapat nagyon hangsúlyt helyez az esemény népszerűsítésére.

Ehhez kapcsolódott a Hétköznapi Hős program is, amely több ezer embert mozgatott meg.

Az egész országot lefedő programban 37 sporteseményen volt lehetőségük a vállalkozó szelleműeknek, hogy kedvezményes jegyeket szerezzenek. A szervezőknek minden korosztályban sikerült megmozgatniuk a sportolni vágyókat. A 150.000 hétköznapi hős futásban, úszásban evezésben de még túrázásban is bizonyította rátermettségét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!