2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Radar

Radar - Kezdődik a vívó-világbajnokság

Szombaton kezdődik a vívó világbajnokság, amely egyben olimpiai kvalifikációs verseny is. A Szilágyi Áron fémjelezte csapat bizakodó, mindenki egészséges és egyre jobb formát mutat. A sportág az utóbbi években elkényeztette a szurkolókat, a vívók pedig újra a legjobbak közé akarnak kerülni.

  • Radar - Kezdődik a vívó-világbajnokság

Gyermeki lelkesedéssel várom már, hogy elkezdődjenek az egyéni küzdelmek. Nem tudom, miért van ez, de abszolút sikeréhes vagyok és ott szeretnék lenni a legjobbak között - mondja Szilágyi Áron, aki, az idén két nemzetközi versenyt nyert már, a világranglista második helyén áll. 

A felkészülés rendben zajlott. A női kard válogatott például fiatal átlagéletkora ellenére címvédőként léphet majd pástra. Nincs papírforma, mindenkinek a legjobbját kell nyújtania, hogy újra a dobogó legfelső fokára állhassanak.

Időközben Novák Katalin köztársasági elnök Nemzetközi Fair Play Díjra jelölte Szilágyi Áront. A kardvívó a budapesti világkupa döntőjében tanúsított példaértékű magatartást.

Még egy érdekesség. Az edzésen mutatkozott be a válogatott új szerelése. A vívás magas presztízsű sport, így fontos az elegancia, ehhez igazodik a friss ruha.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Egy különleges, figyelemfelhívó játékkal és különféle adományozási lehetőségekkel költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Szabadság téren felállított szurkolói zónába.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!