2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Radar

Radar - Kameránk előtt csaptak le a szegedi drogbandára

A tavaly év végi több mint 60 kilogrammos drogfogás után újabb csapást mértek a nyomozók a szegedi kábítószerpiacra. Chips-es és macskaeledeles zacskóban terjesztették a kábítószert annak a szegedi csoportnak a tagjai, akiket nemrégen fogott el a rendőrség.

  • Radar - Kameránk előtt csaptak le a szegedi drogbandára

A radar stábja lehetőséget kapott, hogy elkísérje a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársait egy összehangolt akcióra.

Szeged, a Készenléti Rendőrség Csongrád megyei kirendeltsége. Eligazításra érkeznek az éjszakai akció főszereplői, akiknek arcát nem mutattuk.

Mivel egyszerre egy időben 12 helyszínen kellett lecsapni a banda tagjaira, ezért Budapestről, Debrecenből, Pécsről, Székesfehérvárról is jöttek nyomozók.

A bandavezér S. Ádám elfogására is egy műveleti egység segítségét kérték, ugyanis tartani lehetett bizonyítékok, például drog megsemmisítésétől.

A férfit több becenéven isismerték, mint például Szeged Escobárja és a nagy szakálla miatt Gandalfank is nevezték a banda tagjai. Szokatlan volt, hogy a lakáson belül S. Ádám felesége és gyermeke be voltak zárkózva.

A helyszínen a gyanúsított két hatalmas hordóban tárolta a marihuánát.

A drogbanda tagjai elővigyázatosan próbáltak eljárni, jól konspiráltak. A nyomozás érdekei miatt elég ha csak annyit árulunk el, hogy a dorogot például chips-es vagy macskaeledeles zacskózva szállították és terítették.

A hajnali rajtaütés során összesen több mint 50 kilogramm kábítószer került elő. Az akcióval a Nemzeti Nyomozó Iroda szegedi egysége több mint 41 000 adag kábítószer piacra kerülését akadályozta meg, aminek feketepiaci értéke 143 000 000 forint.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!