2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar - Kameránk előtt csaptak le a szegedi drogbandára

A tavaly év végi több mint 60 kilogrammos drogfogás után újabb csapást mértek a nyomozók a szegedi kábítószerpiacra. Chips-es és macskaeledeles zacskóban terjesztették a kábítószert annak a szegedi csoportnak a tagjai, akiket nemrégen fogott el a rendőrség.

  • Radar - Kameránk előtt csaptak le a szegedi drogbandára

A radar stábja lehetőséget kapott, hogy elkísérje a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársait egy összehangolt akcióra.

Szeged, a Készenléti Rendőrség Csongrád megyei kirendeltsége. Eligazításra érkeznek az éjszakai akció főszereplői, akiknek arcát nem mutattuk.

Mivel egyszerre egy időben 12 helyszínen kellett lecsapni a banda tagjaira, ezért Budapestről, Debrecenből, Pécsről, Székesfehérvárról is jöttek nyomozók.

A bandavezér S. Ádám elfogására is egy műveleti egység segítségét kérték, ugyanis tartani lehetett bizonyítékok, például drog megsemmisítésétől.

A férfit több becenéven isismerték, mint például Szeged Escobárja és a nagy szakálla miatt Gandalfank is nevezték a banda tagjai. Szokatlan volt, hogy a lakáson belül S. Ádám felesége és gyermeke be voltak zárkózva.

A helyszínen a gyanúsított két hatalmas hordóban tárolta a marihuánát.

A drogbanda tagjai elővigyázatosan próbáltak eljárni, jól konspiráltak. A nyomozás érdekei miatt elég ha csak annyit árulunk el, hogy a dorogot például chips-es vagy macskaeledeles zacskózva szállították és terítették.

A hajnali rajtaütés során összesen több mint 50 kilogramm kábítószer került elő. Az akcióval a Nemzeti Nyomozó Iroda szegedi egysége több mint 41 000 adag kábítószer piacra kerülését akadályozta meg, aminek feketepiaci értéke 143 000 000 forint.

 

 

 

További epizódok

Radar - Eltűnt kastélyok nyomában

Radar - Eltűnt kastélyok nyomában

Illés Péter kollégánk már jó pár elhagyatott helyet lencsevégre kapott, most egy újabb kísértet helyre viszi el önöket. Saját bevallása szerint is, a szeles idő miatt valóban félelmetes volt az üresen álló épület. 2023. május 29.
Radar - Múltbéli sportesemények

Radar - Múltbéli sportesemények

A filmhíradó számos pünkösdi sporteseményt örökített meg a hazai közönségnek, ezekből a felvételekből készítettünk most egy válogatást, amivel egy kicsit visszautazhatunk az időben és megismerhetjük a korszak néhány sikeres sportolóját és sportcsapatát. 2023. május 29.
Radar - Virágzik a pünkösdi rózsa

Radar - Virágzik a pünkösdi rózsa

Pénteken nyitotta meg kapuit az országosan egyedülálló Cziráky Margit Rózsakert a fertődi Esterházy-kastélyban, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. 2023. május 29.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!