2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Radar

Radar – Jubileumi gazdasági konferencia

A Világgazdaság, vagyis a VG mindig is a magyar és a világgazdaságról, üzleti életről tájékoztatott, most pedig öt és fél évtizedes fennállása alkalmából egész napos, rangos konferenciát rendezett. A hazai gazdasági élet legfontosabb szereplői, jövőbeli 55 feliratéves terveikről is beszéltek.

  • Radar – Jubileumi gazdasági konferencia

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter előadásával kezdődött a Világgazdaság 55. jubileumi konferenciája.

A tárcavezető elmondta, az idei az infláció letörésének éve, 2024 a növekedésé és a helyreállításé lesz, majd hozzátette, szeptembertől 3 százalékos Nagy Márton hozzátette, szeptembertől 3 százalékos reálbér-növeléssel indul egy új szakasz, a későbbiekben 5 százalék körüli mérték környékén állandósulhat a reálbér növekedése. A jövő évi minimálbérrel összefüggésben kiemelte, hogy az emelés mértéke 10-15 százalék között alakulhat.sel indul egy új szakasz, a későbbiekben 5 százalék körüli mérték környékén állandósulhat a reálbér növekedése. A jövő évi minimálbérrel összefüggésben kiemelte, hogy az emelés mértéke 10-15 százalék között alakulhat.

A rendezvényt nagy érdeklődés övezte, a Világgazdaság 55 jubileumi konferenciáján a hazai gazdasági szegmens legfontosabb szereplői szólaltak fel.

A nap folyamán szó esett a világgazdasági kihívásokról, az energia iparról, a kkv-szektor támogatásáról, illetve arról is, hogy mitől kaphat lendületet a lakossági és a vállalati hitelpiac.

További epizódok

Radar - Emberkereskedő bandát számoltak fel + videó

Radar - Emberkereskedő bandát számoltak fel + videó

A Nemzeti Nyomozó Iroda már több mint egy éve nyomoz egy Németországban prostituáltakat futtató, magyar tagokból álló banda ellen. 2023. november 28.
Radar - Hallgatnak a rakéták, érkeznek a túszok + videó

Radar - Hallgatnak a rakéták, érkeznek a túszok + videó

Egy Izraelben élő magyarral beszélgettünk arról, mit érzékelnek a hétköznapjaik során a háborús helyzetből. 2023. november 28.
Radar - A mélyből a magasba + videó

Radar - A mélyből a magasba + videó

Kiváló tanulmányi átlagot elérő, de hátrányos körülmények között élő gyerekek vehették át ösztöndíjukat az Országgyűlés elnökétől. 2023. november 27.

Legfrissebb híreink

Napindító - A mesterséges intelligencia jövője

Napindító - A mesterséges intelligencia jövője

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatudományi Intézete valamint a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Médiakultúra – vallás – nyilvánosság kutatócsoportja 2023. november 29-én konferenciát szervez a mesterséges intelligencia aktuális kérdéseiről. Lázár Kovács Ákos intézetvezetővel beszélgetett Illés Peti riporter.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!