2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar: Jogerős ítélet született

A veronai buszbaleset, 2017 telén megrázta az országot. A Szinyei Merse Pál gimnázium diákjai éppen síelésből tartottak haza, amikor a buszbalesetet szenvedtek és tizenhét ember életét vesztette. Kedden hoztak ítéletet az ügyel kapcsolatban V. Jánost a busz sofőrjét 6 év börtön büntetésre ítélték, amelyet Olaszországi börtönben kell letöltenie. Egy hozzátartozót kérdeztünk, arról, hogy mit gondol az ítéletről.

Hír TV

További epizódok

Radar: Környezetbarát "műanyag"

Napjaink egyik legnagyobb problémája a műanyag hulladék, ami már-már elárasztja bolygónkat, hiszen fajtától függően akár 500 vagy 1000 év is kell lebomlásához. 2021. december 07.

Radar: Álmatlan éjszakák

A koronavírus járvány hosszútávú következményeiről még csak halvány sejtéseink vannak, de az biztos, hogy az életünk számtalan területére kihatással van. 2021. december 07.

Radar: Varázslatos adományozás

Minden évben tárt kapukkal várja az adományozókat és az önkénteseket a Mikulásgyár 2021. december 07.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!