2024. 09. 25. Szerda Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Radar

Radar - Jó ómen lehet az Anderlecht a Ferencváros számára + videó

Ma este elkezdi főtáblás szereplését a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa-ligában. A zöld-fehér alakulat ezzel zsinórban hatodszorra is ott lesz valamely európai kupasorozat főtábláján. Az átalakult rendszerű lebonyolításban a magyar bajnok 8 meccset játszik majd az alapszakaszban, az első ellenfél az a belga Anderlecht lesz, amelyről szép emlékei vannak a magyar bajnok szurkolóinak.

  • Radar - Jó ómen lehet az Anderlecht a Ferencváros számára + videó

1995-ben, az akkor 16 csapattal induló Bajnokok Ligája főtáblájára jutáshoz az Anderlecht jelentette az utolsó akadályt a Ferencváros előtt. Az oda-vissza vágós párharc első mérkőzésén Zoran Kuntics góljával 1-0-ra nyert a Fradi Belgiumban, a hazai visszavágón elért 1-1- után pedig 2-1-es összesítéssel jutott be a főtáblára, ahol egy kapott gól nélküli őszt produkálva tette sokáig emlékezetessé az 1995-ös évet a csapat.

A Fradi azóta sok mindenen ment keresztül, a csapat eltöltött 3 évet a másodosztályban, majd főnixként újraéledve hamvaiból 2016 óta 7 bajnoki címet tett hozzá az eddigiekhez és a magyar futball legerősebb csapatává vált. Az elmúlt 6 évben zsinórban sikerült valamely európai kupasorozat főtáblájára bejutnia, ezek közül kiemelkedik a 2020/21-es szezon ahol a legrangosabb sorozatban a Barcelona és a Juventus is ellátogatott az Üllői úti stadionba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vogel Evelin kitálalt + videó

Vogel Evelin kitálalt + videó

Vogel Evelin kitálalt az Indexnek. Szerinte Magyar Péter mindenkit átvert és nem az, akinek látszik. Magyar Péter csak vádaskodik, de érdemben semmit nem cáfolt. A Napi Aktuálisban erről is vitázott Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!