2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Radar

Radar - Játékokat adományozott a KDNP

Karácsonyi ajándékokat adott át a KDNP a Vöröskereszt XI. kerületi kirendeltségén.

  • Radar - Játékokat adományozott a KDNP

Simicskó István elmondta a frakciónak kiemelten fontos a családok támogatása, így minden évben több segélyszervezet munkáját is segítik.

Kismotor, autó, baba és labda is előkerült azokból a dobozokból melyeket a KDNP frakciója adományozott a Vöröskeresztnek. Simicskó István kiemelte, évek óta támogatják a szervezet munkáját.

- Mikor máskor mint az adventi időszakban. Szeretnénk a rászoruló családoknak szebbé varázsolni a karácsonyukat, hogy a rászoruló gyermekek is jussanak ajándékokhoz

- mondta a frakcióvezető.

A szervezet XI. kerületi kirendeltsége vállalta, hogy még karácsony előtt eljuttatja a hátrányos helyzetű családoknak az ajándékokat. A rászoruló családok a játékok mellett élelmiszercsomagot és háztartási vegyi árut is kapnak az ünnepek előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!