2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Radar

Radar - Iskolakezdésnél a közlekedésbiztonság az első

Reggel 8-kor megkezdődött a 2023/2024-es tanév az ország minden általános- és középiskolájában. Ma közel egymillió diák számára szólt a csengő, összesen 716 ezer tanuló kezdi meg tanulmányait az általános iskolákban amiből csaknem 94 ezer első évfolyamos, míg a középiskolákban összesen 242 ezer tanuló ült be újra az iskolapadba.

  • Radar - Iskolakezdésnél a közlekedésbiztonság az első

A szeptemberi becsöngetésre a Budapesti Rendőrfőkapitányság is előre készült. Az egyik zuglói általános iskolában már 7 óra után egyenruhások várták a gyerekek megérkezését az első tanítási napra. És ez most egy darabig így is marad.

Fontosnak tartják, hogy a gyerekek ismerjék meg azokat az alapvető közlekedési szabályokat, amik a biztonságos közlekedéshez nélkülözhetetlenek. Emellett újrafestették a burkolati jeleket, és ahol szükséges ott növényzetet ritkítottak, hogy jól láthatóvá váljanak a közlekedési táblák.

Mintegy 2000 iskolarendőr vállal szolgálatot egész szeptemberben országszerte mintegy 2900 oktatási intézményben. Folyamatosan részt vesznek az iskola életében és kapcsolatot tartanak mind az intézmény vezetőivel, mind a diákokkal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!