2024. 09. 28. Szombat Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Radar

Radar - Irány Párizs - gyerekkori álma teljesül be az olimpiával Lehmann Csongornak + videó

Folytatjuk Irány Párizs! című rovatunkat, amelyben az ötkarikás játékokra készülő magyar sportolókat mutatjuk be. Lehmann Csongor triatlonos több korosztályban is felért a csúcsra, mára pedig a felnőttek között gyűjti az érmeket. A 25 éves sportoló első olimpiájára készül. Zsiros Mihály Tiszaújvárosba látogatott, hogy megnézze egy napját.

  • Radar - Irány Párizs - gyerekkori álma teljesül be az olimpiával Lehmann Csongornak + videó

Lehmann Csongor. Junior és utánpótlás világbajnok, felnőtt világkupa győztes és a világbajnoki sorozatban is nyert már érmet. A Tiszaújvárosi Triatlon Klub versenyzője.

Édesanyja versenyszerűen úszott, édesapja pedig sokszoros magyar bajnok triatlonos volt gyerekként még látta versenyezni, később pedig az edzője is ő lett egyben.

Tiszaújváros mára a sportág egyik fellegvára. A rendszerváltás előtt Leninvárosnak is hívott településen 1992-ben alakult meg a triatlon klub és 1997 óta rendeznek világkupa versenyeket. A kezdetben még csak egy napos megméretés mára már több napos fesztivállá nőtte ki magát. Tiszaújváros, vagy ahogy a külföldiek hívják "Tizzy" és a triatlon neve pedig összeforrt. Előszeretettel járnak ide a világ legjobb triatlonosai is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Drogbandák rács mögött + videó

Radar - Drogbandák rács mögött + videó

A díler, a szeretője, a lovász a gyerekkori barát és az autószerelő. Ők alkották azt a bűnszövetséget, akik nagyban értékesítettek különböző drogokat. A banda tagjaitól elfogásukat követően 100 milliós vagyontárgyakat foglaltak le.
Radar – Tragikomédia a családon belüli erőszakról + videó

Radar – Tragikomédia a családon belüli erőszakról + videó

Mondj igent! címmel mutatta be az Aurora Egyesület új színházi produkcióját. A darab a gyerekkorban átélt traumák kérdéskörét tárja fel. A monodráma egy igaz történeten keresztül arra is utat mutat, hogyan lehet az említett nehézségekkel megküzdeni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!