2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Radar

Radar - Irány a Yale Egyetem!

Hosszú idő után ismét felvettek egy magyar diákot a Yale Egyetemre. Dörnyei Bendegúznak, a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium korábbi diákjának számos követelménynek kellett megfelelnie, hogy a világ egyik legjobb felsőoktatási intézményében tanulhasson.

  • Radar - Irány a Yale Egyetem!

További epizódok

Radar - A csillagászati újévet ünnepelték Mexikóban

Radar - A csillagászati újévet ünnepelték Mexikóban

A hét elején több ezren látogattak a Mexikóban található Nappiramishoz, hogy együtt köszöntsék a tavaszi napéjegyenlőséget, ami a csillagászati újév első napja. Amíg a Gergely naptár szerint január elsején indul az év, addig a csillagászati újév március 20-án kezdődött. 2023. március 22.
Radar - A víz világnapja Magyarországon

Radar - A víz világnapja Magyarországon

A világnap célja az, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy bolygónk édesvízkészlete nem kifogyhatatlan forrás. 2023. március 22.
Radar - Interaktív kiállításra hív minket az Országos Széchenyi Könyvtár

Radar - Interaktív kiállításra hív minket az Országos Széchenyi Könyvtár

A nemzet megerősítésében, építésében, valamint a kultúra közvetítésében nagyon fontos szerepe van az Országos Széchényi Könyvtárnak, amely „a mostani nehéz helyzetben is tágra nyitja kapuit". Illés Péter kollégánk most az intézmény állandó kiállítását mutatja meg. 2023. március 22.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Tanóra a porondon

Radar - Tanóra a porondon

Szenzáció címmel indult országjáró turnéjára a Magyar Nemzeti Cirkusz utazó társulata. A premier előadás előtt jótékonysági főpróbát tartottak az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány javára, emellett élménypedagógiai órára invitálták a diákokat, tudomány a porondon címmel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!