2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar - II. Pizzakészítő Bajnokság a Kincsem Parkban

A nyár utolsó hétvégéjén a Kincsem Parkba várták a lóverseny és a gasztronómia szerelmeseit. A nemzetközi Ló és Agárversennyel párhuzamosan rendezték meg ugyanis a II. Pizzakészítő fesztivált. Ez alkalomból kollégánk, Juhász Milán is kötényt húzott.

  • Radar - II. Pizzakészítő Bajnokság a Kincsem Parkban

Egy csipet 60-as évek Olaszországának életérzése érinthetett meg mindenkit a hétvégén, aki a Kincsem Parkba látogatott. Kovács Lázár szervezte a pizzasütő versenyt a hétvégi Foodtruck shown a Kincsem Parkban.

A profi kategóriában a pizzériáknak komoly chefjei illetve pizzaioloi versenyeztek egymással, és kiosztásra került a 2023-as év legjobb pizzéria díja. A profikon kívül hobbiszakácsok is indulhattak. Kollégánk elnyerte a média különdíját, pedig épp csak 13 napja, hogy pizzát készít.

Egy jó pizzaiolonak, azaz pizzaszakácsnak elegendő 60-90 másodperc egy pizza elkészítéséhez a nyújtástól a tálalásig. Elmondható, hogy csak az alapanyagokon múlik a minőség.

"A pizzakészítés művészetét szeretnénk megmutatni mindenkinek, illetve népszerűsíteni, hiszen ez egy olyan folyamat, egy olyan jó kis munka, amivel tényleg nagy élményt lehet szerezni magunknak meg a családnak is" - mondta kameránknak a főszervező, Kovács Lázár.

A háromnapos felhőtlen szórakozás már péntek délután elkezdődött a Kincsem Parkban, közel 50 foodtruck kocsival. A vasárnap záruló rendezvény után pedig vélhetően többen fogják a mélyhűtött pizza helyett kiélni kreativitásukat egy saját készítésű kedvenc darab elkészítésében, amivel a jövő évi versenyre akár be is nevezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!