2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Radar ráadás 00:05

Radar

Radar – Gyere be a műtőbe! + videó

A fenti címmel indított kampányt az Országos Onkológiai Intézet. A kórház ezzel az egészségügy különleges világába hívja meg az érdeklődőket.

  • Radar  – Gyere be a műtőbe! + videó

Évente csaknem tízezer műtétet végeznek a Országos Onkológiai Intézetben, hat szakterületen: mellkassebészet, hasi sebészet, nőgyógyászat, fej-nyak sebészet, emlősebészet és urológia. De az országban egyedülálló tüdőtranszplantációs központjában is gyakorlatot szerezhetnek a szakma iránt érdeklődők.

Műtét előtt legfontosabb a steril körülmények megteremtése. A bemosakodásnak szigorú szabályai vannak. Ez olyan alapvető dolog, ami nélkül egész egyszerűen nem kerülhet sor a műtétre.

A műtős nőknek és fiúknak folyamatosan követniük kell az operáció menetét és tudniuk kell, hogy mikor, milyen eszközt fog használni az orvos. Gyakorlatilag mielőtt kimondaná, már a kezébe adják a kollégák.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!