2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Radar 17:10

Radar

Radar - Gőzerővel készül a ZTE az európai kupára

Bemutatták a zalaegerszegi futball club legújabb fejlesztéseit. Ennek megfelelően az épületben új konditermet alakítottak ki, de megújult az öltöző és bővítették a Zete shopot, ami egy múzeummal is kiegészült. A zalaegerszegi futballisták egyébként nagy erőkkel készülnek a nemzetközi porondra, ahol az első mérkőzésüket csütörtökön játsszák a horvát Eszék csapat ellen.

  • Radar - Gőzerővel készül a ZTE az európai kupára

Intenzív edzések, taktikai megbeszélések és folyamatos készülődés. Ez jellemzi a ZTE FC mindennapjait. A héten csütörtökön Eszékre utazik a csapat, ahol megkezdi az Európa-konferencialigában való szereplést.

A megújult infrastruktúra a játékosok teljesítményfokozásában is nagy segítséget nyújt. Az együttesnél fontos cél, hogy közelítsenek és felzárkózzanak az európai szintű klubcsapatokhoz. A következő időszak is erről szól.

Az újabb beruházásokkal a ZTE FC háza táján régóta dédelgetett álom vált valóra. Noha a stadion több ütemben épült és végleges formáját 2017-ben nyerte el, a kisebb nagyobb fejlesztések azóta is folyamatosak. A nyárra tervezett munkát nagyon gyorsan befejezték. Az előző szezon végén álltak neki a felújításnak és az új kihívások előtt mindennel végeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat – írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!