2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Radar

Radar - Fókashow a Sóstó ZOO-ban

Most a nyíregyházi állatpark népszerű fókashow kulisszái mögé lestünk be, ahol megnéztük, hogy a gondozók, hogyan tréningeznek a 3 mázsás kaliforniai oroszlánfókákkal. Hogyan lesz egy vadállatból közönségkedvenc? Megmutatjuk.

  • Radar - Fókashow a Sóstó ZOO-ban

A nyíregyházi állatparkban főszezonban naponta kétszer is zenés tréning vagy fókashow keretében tekinthetik meg a vendégek a játékos kaliforniai oroszlánfókák bemutatóját. 

Labdázás, megpördülés vagy éppen tánc... egy kis fókamóka, ami tényleg fontos, hiszen a vadonban az állatok minden idejét a túlélés köti le, míg egy állatkertben, ahol nem kell küzdeniük az életben maradásért fennállhat a veszélye annak, hogy az állatok a sok szabadidejükben unatkozni kezdenek, éppen ezért a nyíregyházi állatparkban figyelnek arra is, hogy lefoglalják a gondjaikra bízott kaliforniai oroszlánfókákat, melyekkel 1 éves koruk után kezdik el a edzést.

Dicső Dávid egy éve került a nyíregyházi állatparkba és fél éve már aktív résztvevője a fókák kiképzésének.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Történelmi napnak nevezte a mai napot Ulf Kristersson svéd miniszterelnök, miután az Országgyűlés hétfőn ratifikálta országa NATO-csatlakozását.
Megválasztották Sulyok Tamást köztársasági elnöknek + videó

Megválasztották Sulyok Tamást köztársasági elnöknek + videó

Az Országgyűlés titkos szavazáson megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnöknek. A képviselők közül 147-en vettek részt a választáson, akik közül 134-en támogatták, hogy az alkotmánybíróság elnöke legyen Novák Katalin lemondása után az új államfő.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!