2023. 06. 05. Hétfő Fatime napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Radar

Radar - Fogjunk össze!

Karácsony a szeretet, az összetartozás, az ajándékozás ünnepe. Ilyenkor itt a lehetőség, hogy vissza adjunk kicsit mindenkinek aki jót tett velünk az év folyamán. Fontos persze, hogy ne csak az ismerőseink és barátainknak jussanak eszünkbe, hanem tekintsünk kicsit messzebb. A Fogjunk Össze Alapítvány az egészségügyi dolgozók fizikai és mentális egészségének támogatását tűzte ki céljául.

  • Radar - Fogjunk össze!

A covid időszak nagyon sok plusz terhet rakott az egészségügyben dolgozók vállára, akik éjjel-nappal a mi biztonságunkért dolgoztak.

Az egészségügyi dolgozók megsegítésére jött létre a Fogjunk Össze alapítvány.

Megszületett meg egy irodalmi klub ötlete, ahova híres költőket és írókat hívtak meg beszélgetni. A Klubnak vendége volt már Grecsó Krisztián, Orvos-Tóth Noémi, Müller Péter és Tóth Krisztina is.

Az irodalmi művek csatornát nyitnak azok számára is, akik amúgy nem tudnának beszélni a problémájukról. Ha tudunk beszélni egy problémáról, az már az első lépés a gyógyulás felé vezető úton.

A Fogjunk Össze Alapítvány esetében nem létezik olyan, hogy rossz adomány.

 

 

További epizódok

Radar - Technológia Történeti Élménypark

Radar - Technológia Történeti Élménypark

A retró él és virul, egy időgépben érezheti magát az, aki Fülére látogat Bacsis, azaz Orsovai Sándor kiállítására. A Fejér vármegyei településen már hagyománynak mondható a Retró Számítógép Kiállítás, amelyet idén már nyolcadik alkalommal, nyolcszáz négyzetméteren, 2 napon keresztül várta az érdeklődőket. 2023. június 05.
Radar - Jótékonysági Nőegylet

Radar - Jótékonysági Nőegylet

Első alkalommal rendezett jótékonysági futást és családi napot a Pécsi Jótékony Nőegylet. A szervezet az utóbbi években igyekszik a fiatalok felé nyitni. Több olyan akciójuk van, mely ezt célozza. Törekvésüknek köszönhetően taglétszámuk csaknem a duplájára nőtt. 2023. június 05.
Radar - Két napon át énekelt Elvis dalokat

Radar - Két napon át énekelt Elvis dalokat

Egyedülálló rekordot állított fel Nádaski Attila, akit a miskolci Elvis-nek is neveznek. Az imitátor 49 óra 29 percen keresztül énekelte egyhuzamban a Király dalait. Ahhoz, hogy Guiness-rekordként is elkönyveljék a teljesítményt viszont még a londoni bizottság bírálata is szükséges. 2023. június 05.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!