2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Radar

Radar - Fogjunk össze!

Karácsony a szeretet, az összetartozás, az ajándékozás ünnepe. Ilyenkor itt a lehetőség, hogy vissza adjunk kicsit mindenkinek aki jót tett velünk az év folyamán. Fontos persze, hogy ne csak az ismerőseink és barátainknak jussanak eszünkbe, hanem tekintsünk kicsit messzebb. A Fogjunk Össze Alapítvány az egészségügyi dolgozók fizikai és mentális egészségének támogatását tűzte ki céljául.

  • Radar - Fogjunk össze!

A covid időszak nagyon sok plusz terhet rakott az egészségügyben dolgozók vállára, akik éjjel-nappal a mi biztonságunkért dolgoztak.

Az egészségügyi dolgozók megsegítésére jött létre a Fogjunk Össze alapítvány.

Megszületett meg egy irodalmi klub ötlete, ahova híres költőket és írókat hívtak meg beszélgetni. A Klubnak vendége volt már Grecsó Krisztián, Orvos-Tóth Noémi, Müller Péter és Tóth Krisztina is.

Az irodalmi művek csatornát nyitnak azok számára is, akik amúgy nem tudnának beszélni a problémájukról. Ha tudunk beszélni egy problémáról, az már az első lépés a gyógyulás felé vezető úton.

A Fogjunk Össze Alapítvány esetében nem létezik olyan, hogy rossz adomány.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!