2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Radar

Radar - Fiatalon a labda bűvészetében

A szabadstílusú labdarúgás, vagy freestyle labdarúgás teljesen eltér a hagyományos, ismert nagypályás futballtól. Legközelebbi foci „rokona” a futsal. A sport futball-elemeket és zsonglőrmutatványokat is magába foglal.

  • Radar - Fiatalon a labda bűvészetében

A freestyle labdarúgás viszonylag fiatal sport, melynek kezdetei az 1990-es és 2000-es évekig nyúlnak vissza. Egyes elméletek szerint, a legendás argentin klasszis, Diego Maradonától, mások szerint a holland utcákon tartott street fociból, vagy brazil tengerparti fociból indult útjára a sport.

Valószínűleg ezeknek keveredéséből alakult ki a freestyle foci. Magyarországon 2004-ben terjedt el. És hogy milyen speciális felszerelés kell hozzá? Igazából az Isten adta tehetségen kívül egy kényelmes cipő.

Molnár Márk 2017-ben 3-ik lett az oroszországi világbajnokságon, 2022-ben és 2023-ban magyar bajnoki címet zsebelt be, úgyhogy nem kell félnie, hogy a fiatal menyecskék is felfigyelnek majd rá. Egy nap neki általában hat óra alvással, a többi munkával és végtelen sok gyakorlással telik. Meg is van a gyümölcse.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!