2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Radar

Radar - Ezer családnak segítettek

Karácsony közeledtével nem csak az otthonunkat hanem a lelkünket is ünneplőbe öltöztetjük. A Radar stábjával Bátorligeten jártunk, ahol a Családokért és Nemzeti Hagyományokért Egyesület minden családnak tisztítószer csomagot juttatott el és a helyi óvoda karácsonyfája alá is kerültek meglepetések a gyermekek nagy örömére.

  • Radar - Ezer családnak segítettek

Boldog mosoly a gyermekek arcán a Bátorligeti óvodában, a kicsik izgalommal telve azonnal kibontották az ajándékokkal teli dobozokat majd mindenki kiválasztotta a neki legjobban tetsző új játékot.

Míg bent a gyermekek az új játékokkal voltak elfoglalva addig a községháza előtt már javában zajlott a munka. Az Önkormányzat dolgozói és az alapítvány önkéntesei a tisztítószer csomagokat pakolták, hiszen karácsony előtt Bátorligeten minden háztartás, azaz 250 család kap egy ilyen több ezer forint értékű ajándékot kap. Néhány csomag címzettnek való eljuttatásában elkísértem az alapítvány alapító tagját, Trefán Szabolcsot.

Nem csak a Bátorligeten élők, hanem a környező település lakói is örülhettek egy ilyen tisztítószer csomagnak, hiszen közel 1000 családnak jutott ajándék az ünnepek előtt. De az óvodák, iskolák és gyermekotthonok sem maradtak ki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!