2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Radar

Radar – Exkluzív Barbie-ruha kollekció egy magyar tervezőtől + videó

A szokásosnál is nagyobb reflektorfényt kaptak a Barbie babák, akik főszereplői voltak egy jubileumi eseménynek.

  • Radar – Exkluzív Barbie-ruha kollekció egy magyar tervezőtől + videó

Talán az induláskor még nem is sejtették a készítők, mekkora sikert fog aratni a játék. Barbie ugyanis generációk óta kislányok millióit bátorítja arra, hogy megvalósítsák a vágyaikat. Nem véletlen tehát, hogy egy divattervező álma is egy Barbie-babával kezdődött.

Ruth Handler lányának, Barbarának köszönheti az ötletet. A kislány ugyanis szerette a papírbabáit felnőtt ruhákba öltöztetni. Ruth piaci rést látott abban, hogy a babákat felnőtt ruhákba öltöztessék, és felnőtt szerepeket kapjanak. Férje azonban, aki a nagy játékvállalat egyik alapítója volt, nem látott potenciált az ötletben, végül mégis beadta a derekát.

A Barbie fennállása óta több mint 250 hivatást mutatott be Barbie, tehát Barbie volt már tűzoltó, űrhajós, rendőr, filmrendező és az én esetembe ugye lehetsz divattervező is és ezt szerettük volna bemutatni a ruhák által. 

A kollekció alkotója elárulta: a ruhák megalkotása rengeteg időt, kutatást és felkészülést vett igénybe..

A divattervező a játékbabákra kivételes precizitással alkotta meg a ruhákat a nehezítő körülmények ellenére is. Ügyelt az arányokra, de nagy hangsúlyt kaptak a részletek és a kiegészítők is. A fülbevalótól kezdve a nyakéken át minden apró kiegészítőn az összhang és a pontosság köszön vissza.

A ruhadarabok színben és fazonban is időtlenek, és mivel mindenből általában csak egyet készítenek, az egyediség dominál az alkotónál.

Joó Beatrix divattervező ruhái szerte a világon ismertek. Láthattuk már őket Golden Globe díjátadón, filmforgatásokon de zenei klipekhez is biztosítja a hölgyek előkelő látványát. Most azonban már alig várja, hogy a világon egyedülálló kollekcióját megoszthassa a szélesebb nyilvánossággal is.

Barbie üzenete ma is ugyanolyan fontos, mint régen: fedezd fel és valósítsd meg önmagad, hogy a benned rejlő tehetség felszínre törjön!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Jövőnk emlékei + videó

Radar - Jövőnk emlékei + videó

A jazz-rock élő legendája, Leslei Mandoki ismét összeült stúdiójában a világ legjobb zenészeivel és olyat alkottak, amely minden eddigin túlmutat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!