2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Radar

Radar – Elítélték a magyar drogbárót + videó

A Radar riportjából kiderül, hogy rendőrség milyen akciók révén bukkant rá a hírhedt budapesti drogbáró nyomára és miként fogta el.

  • Radar  – Elítélték a magyar drogbárót + videó

A Radar riportjában látható, amint a jószefvárosi rendőrök éppen egy úgynevezett végponti dílerre csaptak le. Ők azok a legkisebb halak, akik a legkevesebb hasznot zsebelik be a kábítószer eladásából. Az ő elfogásukra azért van szükség, mert vallomásukkal felsőbb kapcsolataik is meglehetnek. 

A nyomozók információt kaptak arról, hogy egy 8. kerületi szépségszalonban árulják a kokaint és az amfetamint. Az üzlet alkalmazottaival nem volt nehéz dolguk a nyomozóknak. A rendőrök nem elsősorban rájuk voltak kíváncsiak. Ezen az éjszakán azt akarták elkapni, akitől a drogot vették. T. Szabolcs elfogására készültek.

A férfi amikor hallotta a mozgást az ajtó előtt a kokain egy részét kidobta az erkélyről. Kevesebb mint 2 évvel a banda elfogása után ezután a Fővárosi Törvényszéken tárgyalást tartottak. Az ügyészség 4 személy ellen emelt vádat. A szépségszalon tulajdonosa a vád szerint T. Szabolcstól és feleségétől és a harmadrendű vádlott nőtől szerezte be a drog.

Rimóczy Virág, ügyész, Fővárosi Főügyészség: "T. Szabolcs elsőrendű vádlott 2019 évben baráti társaságban ismerkedett meg N. Hildával, akinek 2020. januárjában felajánlotta, hogy amennyiben kokainra van szüksége akkor keresse meg őt tud ilyen anyagot értékesíteni neki."

A nő vett is az elsőrendűtől kokaint, kezdetben saját és barátnői fogyasztására. Később már rendszeresen eladásra is vásárolt T. Szabolcstól drogot.

Az ügyészség szerint hetente többször ütötték nyélbe az üzletet.

Elsőrendű vádlottat bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelemmel vádolták meg.

T. Szabolcsra 12,5 év fegyházbüntetést kért az ügyészség. Feleségére 6 év fegyházat, a harmadrendűre 8 év fegyházat, a negyedrendű vádlottra 5 év fegyházat indítványozott a vádhatóság.

Az elsőrendű vádlott az utolsó szó jogán elmondott beszédében sem ismerte be bűnösségét, azaz, hogy kokainnal kereskedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!