2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Sporthírek 10:00

Radar

Radar - Elindult a visszaszámlálás az olimpiáig

Ma pontosan egy év múlva kezdődik a párizsi olimpia, amelynek nyitóünnepségét a hagyományoktól eltérően most nem stadionban rendezik meg. A magyar csapat létszáma még kérdéses, azonban a formaruhát illetően sikerült megegyezni azzal a világcéggel, amely mindössze 4 országnak biztosítja az öltözéket.

  • Radar - Elindult a visszaszámlálás az olimpiáig

A jegyek több mint felét már eladták a különböző versenyszámokra, a visszaszámlálás elindult a jövő évi olimpiai játékok megnyitójáig - mondta Tony Estanguet, a szervezőbizottság elnöke a Szajna partján.

A többszörös olimpiai bajnok sprinter Usain Bolt pedig bemutatta az olimpiai és paralimpiai fáklyát, amely Szajnát utánzó fodros oldalán Párizs szimbóluma, az Eiffel-torony tükröződik vissza.

Itthon pedig a 128 éves Magyar Olimpiai Bizottság az ugyancsak 128 éves Dömös hajón tartott sajtótájékoztatót, ahol a formaruha gyártóját is bemutatták. Sikerült a korábbi világcéggel újra szerződni.

A világjárvány miatt 2020-ról egy évvel későbbre halasztott nyári játékokon 22 sportágban 173 sportolónk vehetett részt. Húsz érmet gyűjtött a küldöttség, ebből hat volt arany, továbbá hét-hét ezüst és bronz.

Jelenleg 19 kvótával rendelkezik hazánk és számos úszónk úszta meg az olimpiai szintet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!