2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar - Élet a menhelyen

Ha van hétvégén egy szabad órájuk, akkor máris ajánlunk egy programot. Az állatmenhelyeken mindig elkél a segítség, az önkéntesek akár csak egy rövid látogatás erejéig nagyon sokat hozzátehetnek az ott zajló munkához. Budai Ivett kollégánk rendszeresen jár kutyát sétáltatni menhelyekre, ezúttal Tökölre látogatott el.

  • Radar - Élet a menhelyen

Egy menhelyen mindig nagy a nyüzsgés és szükség van a szorgos kezekre. Egyre többen döntenek az örökbefogadás mellett, amivel nem csak a befogadott állatot mentik meg hanem a helyére egy másik rossz sorsú kerülhet kutya kerülhet a menhelyen. Tökölön az Elek-Ágh állatmenhely már 1996 óta fogadja a kóbor állatokat.

Aa valaki felelősen úgy dönt, hogy nem tud magához venni egy állatot, akkor az önkéntes munkával is sokat segíthet. 

A dolgozók nagy figyelmet fordítanak arra, hogy folyamatosan fogadják a látogatókat, és minél több ember megismerje a menhely állatvédelmi, gondozási tevékenységét, elősegítve ezáltal a szemléletformálást a felelős állattartás felé.

Aki teheti látogasson el egy menhelyre és vállaljon önkéntes munkát!

 

 

További epizódok

Radar - Emberkereskedő bandát számoltak fel + videó

Radar - Emberkereskedő bandát számoltak fel + videó

A Nemzeti Nyomozó Iroda már több mint egy éve nyomoz egy Németországban prostituáltakat futtató, magyar tagokból álló banda ellen. 2023. november 28.
Radar - Hallgatnak a rakéták, érkeznek a túszok + videó

Radar - Hallgatnak a rakéták, érkeznek a túszok + videó

Egy Izraelben élő magyarral beszélgettünk arról, mit érzékelnek a hétköznapjaik során a háborús helyzetből. 2023. november 28.
Radar - A mélyből a magasba + videó

Radar - A mélyből a magasba + videó

Kiváló tanulmányi átlagot elérő, de hátrányos körülmények között élő gyerekek vehették át ösztöndíjukat az Országgyűlés elnökétől. 2023. november 27.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!